Opdater din WordPress-hjemmeside

For kort tid siden blev den danske udgave af WordPress version 3.0.3 frigivet. Husk at opdatere din WordPress-hjemmeside og luk sikkerhedshuller.

WordPress er et gratis content management-system, som egentlig er skabt til at skrive blogs i. Men det er også yderst velegnet til at lave hjemmesider, som er lette at vedligeholde. Det ved både Webredaktricen og nogle af mine kunder, for vi anvender WordPress.

Husk at opdatere din WordPress-hjemmeside
En WordPress-hjemmeside skal med jævne mellemrum opdateres (3-4 gange om året). Det er bl.a. nødvendigt, for at sikkerheden er i top, og hackerangreb undgås. Desuden udvikles der hele tiden nye WordPress-funktioner m.m., som du og din virksomhed kun får glæde af, hvis du opdaterer.

For nylig kom den seneste opdatering af WordPress, version 3.0.3, også i den danske version. Du finder linket til den nye version øverst i dit kontrolpanel. Men inden du starter opdateringen, skal du lave en backup af alle filer og af databasen, så hjemmesiden kan genskabes, hvis noget går galt undervejs. Hvis du bruger plugins på din WordPress-hjemmeside, fx til statistik, så husk også at slå dem fra, inden du opdaterer.

Opdater selv, eller lad Webredaktricen klare opgaven
Du kan sagtens opdatere din WordPress-hjemmeside selv. Men har du ikke mod på at bakse med backup, database osv., kan du også lade Webredaktricen klare opdateringen for dig. Kontakt mig, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Skrevet af Bente Hoffmann

Bente Hoffmann har arbejdet med kommunikation på nettet siden starten af 00'erne. I Webredaktricen er Bente din rådgiver om webkommunikation og online-tilstedeværelse, og hun er ekstern webredaktør og tekstforfatter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.