Brug arkivet til at finde gode råd om webkommunikation

communitation_800x117

Du har nok allerede opdaget det, men strømmen af gode råd m.m. er stoppet på Webredaktricens Inspirationsblog. For jeg har valgt at prioritere min tid anderledes end tidligere. Men du kan stadig få mange gode råd.

Du kan stadig finde gode råd om og inspiration til din webkommunikation hos Webredaktricen. Arkivet er fyldt med artikler, der hjælper dig til at få en brugervenlig og velfungerende hjemmeside.

Lær at skrive til nettet
Vil du have helt styr på, hvordan du skriver tekster til din virksomheds hjemmeside, så læs de 7 artikler i temaet Skriv til nettet. Artiklerne handler bl.a. om at sætte kunden i fokus og at gøre webteksten overskuelig. Men du får også råd om, hvordan du hjælper Google og de øvrige søgemaskiner med at finde din hjemmeside. For god webtekst og søgemaskineoptimering (SEO) er ikke et enten-eller. Det er et både-og.
Find Skriv til nettet-temaet her

Hjælp, jeg kan ikke komme i gang med mine hjemmesidetekster!
Har du svært ved overhovedet at komme i gang med at skrive teksterne til virksomhedens hjemmeside, så læs artiklen, der giver dig værktøjet til overvinde præstationsangst og skriveblokering. Det er lettere, end du tror.
Læs Kickstart dine (web)tekster

Har du brug for hjælp til en professionel hjemmeside?
Gå på opdagelse på Inspirationsbloggen (arkivet), og find den viden, du har brug for til netop din hjemmeside. For måske savner du noget andet end råd om at skrive hjemmesidetekster. Trænger du til hjælp med at give din virksomheds hjemmeside en professionel fremtoning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig. Så finder vi i fællesskab ud af, hvilken assistance din virksomheds hjemmeside har brug for.

 

Skrevet af Bente Hoffmann

Bente Hoffmann har arbejdet med kommunikation på nettet siden starten af 00'erne. I Webredaktricen er Bente din rådgiver om webkommunikation og online-tilstedeværelse, og hun er ekstern webredaktør og tekstforfatter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.