Det siger kunderne

VisitNordsjælland har valgt Bente Hoffmann fra Webredaktricen til at producere 7-8 små universer på nettet til vores nye oplevelsesruter. Det valg er jeg rigtig glad for og vil derfor gerne give Bente min anbefaling. Hun er behagelig og kompetent at samarbejde med, og opgaverne bliver løst effektivt og til tiden. Bente er en rutineret og erfaren webredaktør, der både har sans for detaljerne og kan bevare overblikket over hele opgaven. Hun tænker altid i at gøre websiderne lettilgængelige og overskuelige for brugerne, og dermed er hun med til at understøtte vores bestræbelser på at styrke det gode værtskab i Nordsjælland – også på nettet.
Tidl. udviklings- og marketingchef Birgitte Bergman
VisitNordsjælland

Det glæder mig at anbefale Bente med udgangspunkt i det gode samarbejde, som vi har haft nu gennem flere måneder. Bentes web kompetencer spænder vidt fra strategisk udvikling af site maps, implementering af nye web tiltag til løbende vedligehold og opdatering af vores hjemmeside.
Altid yder Bente en kvalificeret sparring og udføre de aftalte opgaver med omtanke og omhu. Ikke alene overholder Bente altid aftalte deadlines men undervejs i processen sikrer Bente tillige at opgaven er rigtig forstået og benytter en hver anledning til fagligt at bidrage med et højt niveau. Den stringente logiske sans hvormed Bente udvikler et hjemmeside univers er rettet mod brugerne og deres intuitive forståelse af budskabet og formålet. Netop evnen til kort og præcist at udtrykke essensen af et budskab, hvad enten det er på internettet, tekst til brochuremateriale eller udarbejdelse af pressemeddelelser er en spidskompetence hos Bente, som VisitNordsjælland har haft glæde af. Både at udvikle samt at gennemføre den kommunikationsmæssige sammenhæng mellem online og offline medierne er værdsat.

Direktør Dorte Kiilerich
Tidligere VisitNordsjælland

justHR har brugt Bentes assistance flere gange, fordi hun er en god og kvalificeret sparringspartner, når det drejer sig om webkommunikation. Bente har forstand på både tekst og teknik og kan formidle det på et almindeligt sprog, jeg som kunde foretrækker. Derfor har jeg trygt givet hende rollen som ekstern webredaktør, både ved etableringen af justhr.dk og ved efterfølgende opdateringer m.m. Opgaverne bliver altid løst til tiden, og Bente holder mig løbende informeret om, hvad der sker.
Indehaver Berit Just
just HR

Webredaktricen alias Bente Hoffmann har været en fantastisk hjælp i forbindelse med at fornye teksten på Fonegs Kommunikations hjemmeside. Vores samarbejde har været let, effektivt og konstruktivt fra de indledende samtaler om målgruppe, indhold og sprogstil til den afsluttende korrekturlæsning. Undervejs har Bente været en rigtig god sparringspartner, som har formået at omsætte mine ønsker og idéer til logiske helheder og hjulpet med at gøre teksterne kortere, mere levende og læservenlige. Og endda med et smil og til de aftalte deadlines.
Indehaver Hanne Smith Pedersen
Fonegs Kommunikation

Det var med glæde at Bente Hoffmann kom ind i mit liv som webdesigner og sparringspartner i forhold til min hjemmeside. Jeg fornemmede ret hurtigt at her er en der ved hvad hun arbejder med og som er god til kommunikation og til at formidle tydelighed og tryghed. Disse egenskaber har holdt stik under hele vores samarbejde, hvor jeg derudover har følt mig mødt på en åben og støttende måde i forhold til mine egne ideer omkring hjemmesidens indhold og form og hvor jeg også har fået gode indspark af Bente undervejs (…)
Annelene Kock Østergaard
Psykolog og terapeut

… jeg vil gerne takke dig for en særlig god oplevelse. Det var virkelig et godt og informativt indlæg. Er sikker på at du havde meget mere i ærmet, men sommetider er komprimeret godt. Det var det her, men jeg kunne godt tænke mig at se det ‘folden ud for fuld skrue’. Emnet og oplægget er meget interessant. Du er en god foredragsholder og jeg både nød det og lærte meget. Tak for det.
Forfatter Mikala Rosenkilde

Jeg har fået meget ud af din gennemgang af hjemmesiden, det har været rigtig godt med nogle nye kritiske øjne på sagen!
Arkitekt Ulla Christoffersen
INDENI ApS

Vi har gennem flere år haft rigtig stor glæde og nytte af Bentes kompetancer, både på det rent tekstmæssige, men også i stor udstrækning når det har drejet sig valg af/på elektroniske medier/sociale platforme. Kan kun anbefale Bente varmt.
Direktør Peter Bo Andersen
Frederikssund Erhverv