Det siger kunderne

VisitNordsjælland har valgt Bente Hoffmann fra Webredaktricen til at producere 7-8 små universer på nettet til vores nye oplevelsesruter. Det valg er jeg rigtig glad for og vil derfor gerne give Bente min anbefaling. Hun er behagelig og kompetent at samarbejde med, og opgaverne bliver løst effektivt og til tiden. Bente er en rutineret og erfaren webredaktør, der både har sans for detaljerne og kan bevare overblikket over hele opgaven. Hun tænker altid i at gøre websiderne lettilgængelige og overskuelige for brugerne, og dermed er hun med til at understøtte vores bestræbelser på at styrke det gode værtskab i Nordsjælland – også på nettet.
Udviklings- og marketingchef Birgitte Bergman
VisitNordsjælland

… Den stringente logiske sans hvormed Bente udvikler et hjemmeside univers er rettet mod brugerne og deres intuitive forståelse af budskabet og formålet. Netop evnen til kort og præcist at udtrykke essensen af et budskab, hvad enten det er på internettet, tekst til brochuremateriale eller udarbejdelse af pressemeddelelser er en spidskompetence hos Bente, som VisitNordsjælland har haft glæde af … (læs hele anbefalingen på LinkedIn).
Tidl. direktør Dorte Kiilerich
VisitNordsjælland

… Bente har forstand på både tekst og teknik og kan formidle det på et almindeligt sprog, jeg som kunde foretrækker. Derfor har jeg trygt givet hende rollen som ekstern webredaktør … (læs hele anbefalingen på LinkedIn).
Indehaver Berit Just
just HR

Webredaktricen alias Bente Hoffmann har været en fantastisk hjælp i forbindelse med at fornye teksten på Fonegs Kommunikations hjemmeside … Undervejs har Bente været en rigtig god sparringspartner, som har formået at omsætte mine ønsker og idéer til logiske helheder og hjulpet med at gøre teksterne kortere, mere levende og læservenlige … (læs hele anbefalingen på LinkedIn).
Indehaver Hanne Smith Pedersen
Fonegs Kommunikation

Det var med glæde at Bente Hoffmann kom ind i mit liv som webdesigner og sparringspartner i forhold til min hjemmeside. Jeg fornemmede ret hurtigt at her er en der ved hvad hun arbejder med og som er god til kommunikation og til at formidle tydelighed og tryghed. Disse egenskaber har holdt stik under hele vores samarbejde, hvor jeg derudover har følt mig mødt på en åben og støttende måde i forhold til mine egne ideer omkring hjemmesidens indhold og form og hvor jeg også har fået gode indspark af Bente undervejs (…)
Annelene Kock Østergaard
Psykolog og terapeut

… jeg vil gerne takke dig for en særlig god oplevelse. Det var virkelig et godt og informativt indlæg. Er sikker på at du havde meget mere i ærmet, men sommetider er komprimeret godt. Det var det her, men jeg kunne godt tænke mig at se det ‘folden ud for fuld skrue’. Emnet og oplægget er meget interessant. Du er en god foredragsholder og jeg både nød det og lærte meget. Tak for det.
Forfatter Mikala Rosenkilde

Jeg har fået meget ud af din gennemgang af hjemmesiden, det har været rigtig godt med nogle nye kritiske øjne på sagen!
Arkitekt Ulla Christoffersen
INDENI ApS

Vi har gennem flere år haft rigtig stor glæde og nytte af Bentes kompetancer, både på det rent tekstmæssige, men også i stor udstrækning når det har drejet sig valg af/på elektroniske medier/sociale platforme. Kan kun anbefale Bente varmt.
Direktør Peter Bo Andersen
Frederikssund Erhverv

Det har været en fornøjelse at have Bente Hoffmann som underviser. Fuld af overskud og viden gør hun komplicerede emner lette at forstå, og giver sin entusiasme for emnet videre til kursisterne.
Kunsthistoriker Annebet E. Feiring

Tak for dit gode oplæg. Professionelt, sprudlende og afslappet. Det kan vi lide. Stor ros fra alle sider …
Forfatter Anne Hjælmsø
medlem af styrelsen i den skønlitterære gruppe i Dansk Forfatterforening – og arrangør af kursus